ΦΤΙΑΞΤΕ ΜΑΣΚΑ ΜΑΛΛΙΩΝ ΓΙΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΑ/ΒΑΜΜΕΝΑ ΜΑΛΛΙΑ!

Αποτέλεσμα εικόνας για δωρεάν εικόνες για ταλαιπωρημένα μαλλιά




Εχετε πια απελπιστεί! Οπου και αν πάτε, ότι και αν κάνετε, τα μαλλιά σας μοιάζουν με άχυρα πάνω σ'ένα κεφάλι! Ξηρά, θαμπά,
εντελώς ταλαιπωρημένα, δεν λένε να στρώσουν με τίποτα θαρρείς και πάνω τους έχετε βάλει ένα τόνο λακ! Και όμως, υπάρχει ένας πολύ αποτελεσματικός τρόπος να τα  φέρετε στην προηγούμενη υγιή τους κατάσταση με απλά και εύκολα υλικά! Απλά ακολουθήστε τον με υπομονή και επιμονή και όλα θα πάνε ανέλπιστα καλά!




Υλικά που θα χρησιμοποιήσετε:

(οι αναλογίες είναι περίπου και η ποσότητα που θα φτιάξετε πρέπει να είναι ανάλογη με το μάκρος των μαλλιών σας) 
Έτσι για κοντά προς μέτρια μαλλιά θα χρειαστείτε:

  • 2 κουταλάκια μέλι
  • 4 κουταλάκια ελαιόλαδο
  • 3 σταγόνες αιθέριου ελαίου (ιδανικά κανέλας, λεβάντας, δενδρολίβανου, φασκόμηλου ή ό,τι άλλου εσείς έχετε.





Οδηγίες χρήσης:

Σ'ένα μπωλ ανακατέψτε όλα τα υλικά μαζί ώστε να γίνουν μια ομογενοποιημένη "αλοιφή" Απλώστε την  σ'όλο το μήκος των μαλλιών σας και κάντε ελαφρύ μασάζ με τα δάκτυλα σ'όλο  το τριχωτό του κεφαλιού. Φορέστε το γνωστό σκουφάκι και αφήστε τα έτσι περίπου 1 ώρα. Έπειτα λούστε τα άφοβα. 

Σημ. το μέλι έχει την τάση ν'ανοίγει λίγο το χρώμα των μαλλιών όταν χρησιμοποιείται συχνά. Το αιθ. έλαιο φασκόμηλου και δενδρολίβανου, έχει την τάση να σκουραίνει τα μαλλιά, ενώ η κανέλλα τα κοκκινίζει μετά από αρκετή χρήση. Ιδανικά, κάθε φορά βάζετε άλλο αιθ. έλαιο ή επαναλαμβάνετε τακτικά τη μάσκα χωρίς τα αιθ. έλαια αν κάτι από τα παραπάνω δεν επιθυμείτε!


Αποτέλεσμα εικόνας για δωρεάν εικόνες για ταλαιπωρημένα μαλλιά



Λίγα λόγια για τα υλικά αυτής της μάσκας:

Το  ελαιόλαδο είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, συμπεριλαμβανόμενης και της βιταμίνης Ε, λειτουργώντας με τέτοιο τρόπο, ώστε να διασφαλίζει και να βελτιώνει την ελαστικότητα της τρίχας, αναζωογονώντας έτσι και μαλακώνοντας τα ξηρά, αφυδατωμένα μαλλιά. 
Όσο για το μέλι, είναι γνωστό πως αποτελεί ένα φυσικό αντισηπτικό και αντιφλεγμονώδες "υλικό", οπότε βοηθάει ταυτόχρονα στην πιτυρίδα και τον ερεθισμό του τριχωτού της κεφαλής. 
Έτσι, αυτά τα δύο υλικά θα λέγαμε πως λειτουργούν άψογα στο να κλειδώνουν την υγρασία στα μαλλιά μας, ενώ  ταυτόχρονα αναζωογονούν και αναγεννούν την τρίχα κάνοντάς την λαμπερή, ενυδατωμένη και δυνατή σαν μικρού παιδιού. 




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις