ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΔΙΩΞΤΕ ΠΟΝΟΥΣ ΜΕΣΗΣ, ΠΟΔΙΩΝ, ΑΡΘΡΩΣΕΩΝ, ΑΥΧΕΝΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!


Πρόκειται για μια συνταγή που χρησιμοποιούσε ένας στρατιωτικός ιατρός της Βρετανίας, ο οποίος την εφάρμοσε και είχε εντυπωσιακά αποτελέσματα. Εμείς, δεν έχουμε παρά να σας την παραδώσουμε όπως την διαβάσαμε και να αφήσουμε τις κρίσεις και τ'αποτελέσματα σ'εσάς...



Συνταγή και τρόπος παρασκευής:

Αγοράστε από οποιοδήποτε κατάστημα εσείς θέλετε, 150 γρ. ζελατίνη σε σκόνη.
Το απόγευμα βάλτε σε 1/4 του φλυτζανιού παγωμένου νερού, δύο κουταλάκια ζελατίνη.
Ανακατέψτε και αφήστε να "σταθεί" μέχρι το πρωί (έξω φυσικά από το ψυγείο)
Η ζελατίνη θα διαλυθεί και το επόμενο πρωί θα είναι σαν ζελέ
Πιείτε αυτό το μείγμα με άδειο στομάχι πρωί πρωί, προσθέτοντας αν θέλετε χυμό, γάλα, τσάι ήκε σε κάτι φαγώσιμο ακόμα όπως γιαούρτι, σούπα, μπωλ με δημητριακά κλπ.
(Σύμφωνα με μαρτυρίες αν εφαρμόσετε τα παραπάνω για μια εβδομάδα, ο πόνος θα μειωθεί σημαντικά και θα εξαφανιστεί ολοκληρωτικά μετά από εφαρμογή ενός μήνα!)


Πολλοί σίγουρα κουνάτε αυτή τη στιγμή, σκεφτικοί το κεφάλι, ενώ ο γιατρός σας σίγουρα δεν έχει σκεφθεί καθόλου ως μέσο βοήθειας την ζελατίνη στην προσπάθειά του να σας βοηθήσει να εξαφανίσετε τους πόνους των αρθρώσεων, της πλάτης, των ποδιών και του αυχένα, μα έχετε εμπιστοσύνη και περιμένετε υπομονετικά μέχρι να διαπιστώσετε οι ίδιοι πως αυτό το μείγμα είναι πράγματι καταπληκτικό! ΓΙΑΤΙ; (Δείτε εδώ περισσότερες λεπτομέρειες)
Μα γιατί η ζελατίνη λαμβάνεται μέσω της επεξεργασίας του συνδετικού ιστού των ζώων και συνεπώς περιέχει κολλαγόνο, οστά, τένοντες και χόνδρους, τα οποία είναι στην πιο αγνή μορφή τους. Η ζελατίνη έχει 2 τύπους αμινοξέων ονομαζόμενες hidrosiprolin και proline, οι οποίες βοηθούν στην αποκατάσταση των συνδετικών ιστών σας.
Η κατανάλωση ζελατίνης μπορεί να ενισχύσει όχι μόνο τις αρθρώσεις σας, αλλά ακόμα και τους  μύες της καρδιάς σας.
Βοηθά επίσης στη βελτίωση του μεταβολισμού σας, την διανοητική ικανότητά σας, την καλύτερη ελαστικότητα και την ισχυροποίηση αντίστοιχα των τενόντων και των συνδέσμων αλλά και την πρόληψη της οστεοαρθρίτιδας και της οστεοπόρωσης. 

Ετσι λοιπόν, τώρα ξέρετε γιατί μπορεί να σας βοηθήσει ν'απαλλαγείτε από τους πόνους της μέσης, των αρθρώσεων, της πλάτης και του αυχένα σε 7 μόνο ημέρες!


www.wellnessmama.com


Δείτε επίσης:
Απίστευτο! Η ζελατίνη μας κάνει νεότερες! Δείτε τη συνταγή!
Αλλαντοϊνη! Γιατί πρέπει να υπάρχει στα καλλυντικά μας!
Τί κάνουν οι γκέισες για αλαβάστρινο δέρμα και λαμπερά μαλλιά!
Φτιάξτε μάσκα μαλλιών για ταλαιπωρημένα/βαμμένα μαλλιά!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις