ΠΡΩΤΟΤΥΠΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ "ΒΑΨΕΤΕ"¨ΤΑ ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΑΥΓΑ ΣΑΣ!!!



Βήμα 1ο: Βράστε  τα αυγά που θέλετε να στολίσετε με γκλίτερ. Να σημειώσουμε πως μ'αυτή την τεχνική δεν είναι ανάγκη να είναι λευκά τα αυγά σας μια και τα γκλίτερ θα τα καλύψουν ολόκληρα. 




Βήμα 2ο:  Αλείψτε ένα ένα το αυγό με απλή κόλα (ξέρετε αυτή που πωλούν σε καταστήματα για χαρτοχειροτεχνίες)






Βήμα 3ο: Βάλτε σε πιατάκι του καφέ (ή μικρά μπολάκια) ένα ένα γκλίτερ με το χρώμα που επιθυμείτε κάθε φορά. Χρησιμοποιήστε τόσα πιατάκια, όσα χρώματα είναι και τα γκλίτερ.




Αποτέλεσμα εικόνας για αυγα με γκλίτερ



Βήμα 4ο: Κυλίστε ένα ένα αυγό, σε ένα μόνο γκλίτερ κάθε φορά, έτσι ώστε κάθε αυγό να έχει ένα μόνο χρώμα. Ενναλλακτικά, μπορείτε το μισό να το "βουτήξετε" μέσα σε ένα χρώμα και το άλλο μισό, σε άλλο χρώμα γκλίτερ  (πχ. μισό κόκκινο, μισό πράσινο). Ωστόσο αυτό θέλει περισσότερη προσοχή από εσάς, ώστε να καλυφθούν ολόκληρα από γκλίτερ, χωρίς ωστόσο να είναι "τρελό" το αποτέλεσμα....




Βήμα 5ο: Περάστε και πάλι την κόλλα πάνω από τα γκλίτερ έτσι ώστε αυτά να μην "μένουν" στα χέρια κάθε φορά που τ'αγγίζετε, εάν θέλετε πιο μόνιμο αποτέλεσμα. Εάν πάλι θέλετε απλά να στολίσετε τα γκλίτερ αυγά σας ξέροντας πως δεν θα τ'αγγίζετε συχνά, η κόλλα δεν είναι απαραίτητη.


Αποτέλεσμα εικόνας για αυγα με γκλίτερ





Συμβουλή: Φροντίστε να επιτύχετε μια πολύχρωμη μεν αλλά όχι κουραστική στο μάτι,  πανδαισία από σταφταλιζέ αυγά. Πράγματι, θα κάνουν την διαφορά στο πασχαλινό σας τραπέζι και πολλοί θα είναι εκείνοι που του χρόνου τέτοια εποχή θα σας μιμηθούν! 



Καλή επιτυχία!



Δείτε επίσης:

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις